Abotec maakt er werk van

Abotec brengt werkgever en werknemer bij elkaar

Abotec biedt alle diensten op het gebied van HR (Human Resource). Abotec is zowel uitzendbureau als detacheringsbureau. Daarnaast zorgen wij ook voor werving en selectie van personeel. Bij Abotec in Drachten kunt u terecht voor elke vacature, of dat nou gaat om inhuren, inlenen of aannemen van medewerkers. Wij lossen uw HR-vraagstuk op.

Ik heb een vraag

Abotec Drachten

  • Ervaren op de arbeidsmarkt
  • Kennis van uw branche
  • Vaste medewerkers die hun vak verstaan
  • Eerlijk advies en persoonlijke aandacht
  • Volledig gecertificeerd

Kennis van zaken en van mensen

Al vanaf het begin in 1999 vervullen wij functies bij installateurs en elektrotechnische bedrijven. Daarnaast hebben wij ons toegelegd op de sectoren bouw, jachtbouw, metaal, groenvoorziening en horeca. Voor al deze branches is Abotec dé partner voor uitzendkrachten, gedetacheerden en vast personeel. Wij begrijpen precies wat voor mensen u nodig heeft. En we kennen onze kandidaten door en door, want Abotec heeft de beste vakmensen in dienst die we aan u uitlenen.
Abotec, uw betrouwbare partner

Abotec bouwt op persoonlijk contact

Abotec is een relatief klein uitzend- en detacheringsbureau met een hecht team. We zijn gevestigd in Drachten, maar vervullen vacatures door bijna heel Nederland. Onze specialisten begrijpen uw personeelsprobleem en hebben zowel kennis van de vacante functie als van de flexibele arbeidsmarkt. Bovendien weet u waar u aan toe bent, want we zijn open en eerlijk over de mogelijkheden. Bij Abotec zoeken we de beste man (of vrouw) voor de job, wij zorgen graag voor de perfecte match.
Wie is wie bij Abotec

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!