Abotec en Antje Bosma, ondernemerscoach

Ondernemerscoach en interimmanager

In 1999 richtte Antje Bosma Abotec op en nog steeds is ze DGA van de Abotec Groep. Antje Bosma is een ondernemer in hart en nieren, iemand die altijd kansen ziet, zowel commercieel als organisatorisch. In de afgelopen jaren heeft ze meerdere bedrijven overgenomen, succesvol doorgestart en uitgebouwd. Die ervaring in alle facetten van het ondernemerschap zet ze in om andere ondernemers te helpen.

Projectmatig processen managen

Voor ondernemers is het soms een uitkomst om een ervaren collega-ondernemer in te kunnen schakelen. Antje Bosma kan een project van begin tot eind voor u managen, zij zorgt voor een structurele oplossing, of dat nou op het gebied van personeel of van financiën, marketing of slimmer werken is. Kijk voor meer informatie op www.antjebosma.nl

Coaching van ondernemer tot ondernemer

Herkent u zich in de uitdrukking ‘het is eenzaam aan de top’? Ook ondernemers hebben van tijd tot tijd behoefte aan een klankbord of sparringpartner. En dat werkt het beste met een andere ondernemer. Antje Bosma is uw collega-ondernemer die mogelijkheden ziet en oplossingen aandraagt. Wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Maak een afspraak om kennis te maken en bel 06-21542450.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!