Ik zoek werk

Ben jij degene die wij zoeken?

Abotec zoekt regelmatig medewerkers voor allerlei verschillende functies in onder andere de installatietechniek en elektrotechniek, de bouw, groenvoorziening, horeca en administratie. Ben jij die handige Harry (of Henriëtte) en weet je van wanten? Dan hebben wij wellicht een leuke job voor jou.

Ik zoek werk en schrijf me in

Vacature voor jou

In de vakgebieden waarin Abotec gespecialiseerd is, vervullen we functies op verschillend niveau. Wij hebben regelmatig werk voor onder andere elektromonteurs, installatiemonteurs, onderhoudsmonteurs, koelmonteurs, elektriciens, loodgieters, timmermannen, schilders, straters, plaatwerkers, hoveniers, administratief personeel en bedieningsmedewerkers in de horeca. Wat doe jij?
Ik kijk meteen of Abotec een vacature voor me heeft

Tijdelijk werk of vast contract

Via Abotec kun je aan het werk als uitzendkracht, want we zijn in de eerste plaats een uitzendbureau voor vakmensen. Maar we zoeken voor werkgevers ook vakkundige medewerkers in loondienst. En soms is het mogelijk om bij Abotec in dienst te treden en als payroller of gedetacheerde aan de slag te gaan. Schrijf je in en wij nemen contact op zodra we passend werk voor je hebben gevonden.
Ik schrijf me in bij Abotec als werkzoekende

Werk in de regio en wijde omgeving

Inschrijven bij een uitzendbureau in Drachten betekent vaak werken in de directe omgeving van of in de regio rondom Drachten. Maar Abotec heeft ook vacatures door heel Noord-Nederland, in Friesland, Groningen, Drenthe, de Noordoostpolder en zelfs in Overijssel. En als gespecialiseerd uitzendbureau in de techniek detacheren wij onze mensen tot in Noord-Holland, Flevoland en Utrecht aan toe.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!