ZZP bemiddeling

Bemiddeling van ZZP’ers

Bij Abotec zijn we gespecialiseerd in de bemiddeling tussen personeel en onze opdrachtgevers. Maar we bemiddelen niet alleen personeel, maar ook ZZP’ers (zelfstandigen zonder personeel). Onze opdrachtgevers zijn vooral te vinden in de metaal, installatie en op de bouw. Tevens bemiddelen we bijvoorbeeld stratenmakers met ervaring in het hoveniersvak. Abotec is erkend door de NBBU en NEN-gecertificeerd.

Onze werkwijze

We brengen ZZP’ers en opdrachtgevers met elkaar in contact. Zo koppelen wij de diensten en vaardigheden van de ZZP’er aan de juiste opdrachtgever die op zoek hiernaar is. Vervolgens leggen we deze bemiddeling vast in een 3-partijen-overeenkomst. Dat betekent dat de ZZP’er en de opdrachtgever zelf ook een overeenkomst met elkaar afsluiten.

Door ons groot netwerk in Noord-Nederland vinden wij snel en betrouwbaar de passende opdrachtgever voor een ZZP’er. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat de ZZP’er minimaal 3 verschillende opdrachtgevers per jaar heeft zodat hij of zij de ZZP-status behoudt en de opdrachtgever achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Bovendien ontlasten we de ZZP’er met het factureren en de administratie hiervan. Dat verzorgen wij namelijk voor hem of haar. Hierdoor kunnen opdrachtgever en ZZP’er er altijd van uitgaan dat alle betalingen op het afgesproken tijdstip gedaan worden.

Ik ben ZZP’er: Waarom zou ik me laten bemiddelen door Abotec?

Nooit meer zoeken naar een volgende opdrachtgever. Nooit meer slapeloze nachten omdat je niet minimaal 3 verschillende opdrachtgevers kunt vinden. En de administratieve rompslomp rondom facturatie behoort voor jou tot het verleden. Jij kunt je concentreren op wat je het beste kunt: je vaardigheden inzetten om de afgesproken klus te klaren.

De voordelen voor de ZZP’er

• Niet meer langer zoeken naar een volgende opdrachtgever
• Geen administratieve rompslomp rondom facturatie
• Gegarandeerd 3 verschillende opdrachtgevers per jaar

Je bent welkom bij Abotec

Iedereen is van harte welkom: Of je nou al jaren ZZP’er bent en regelmatig op zoek naar nieuwe opdrachtgevers? Of je wilt graag voor jezelf beginnen maar weet niet zo goed hoe je dit kunt doen. We adviseren je graag en helpen je verder. Bij Abotec denken we graag in oplossingen.

Neem gewoon eens contact met ons op of kom eens langs bij Abotec.

Abotec is gevestigd aan de Stationsweg 58 in Drachten. Tijdens kantoortijden staat onze deur altijd open voor een vrijblijvend gesprek over jouw kansen en mogelijkheden.

Schrijf je in als je ZZP’er bent en opdrachtgevers zoekt

Je kunt ons ook via onderstaand formulier laten weten dat je op zoek bent naar opdrachtgevers. Dan nemen we z.s.m. telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!