Abotec Werving en Selectie voor de juiste kandidaat

Werving en selectie

Wilt u personeel aannemen? Het hele proces van werven, sollicitaties beoordelen en kandidaten selecteren kost ontzettend veel tijd. Het is bovendien een vak op zich. U kunt het traject van werven en selecteren uitbesteden bij Abotec, wij zijn een wervings- en selectiebureau met kennis en ervaring in de techniek, bouw, metaal, groenvoorziening en horeca.

Ervaren in personeelswerving

Al meer dan 15 jaar vinden wij voor onze opdrachtgevers goed personeel. Wij vervullen functies op elk niveau, met het accent op operationele functies zoals monteurs, elektriciens, loodgieters, lassers, timmerlui, schilders, plaatwerkers, straters, hoveniers, koks en kelners. Er is ons alles aan gelegen om uw vacature optimaal in te vullen met de juiste kandidaat.

Ik heb een vacature

Vakkundig uw vacature vervuld

Doordat wij uw branche kennen, kunnen wij ons als geen ander inleven in uw vraag en vacature. Als specialist in personeelswerk zijn we in staat om snel goed personeel te selecteren. Abotec heeft 3 bemiddelaars met elk een specifieke expertise en achtergrond. Wij vinden voor u de perfecte match.

No cure no pay

Abotec Werving & Selectie werkt op basis van no cure no pay. En wij houden van een uitdaging, want voor ons is er geen vacature die niet vakkundig ingevuld kan worden. U heeft dus niks te verliezen, maar ‘alleen’ kwalitatief goed en betrouwbaar personeel te winnen.
Ik heb een uitdaging voor Abotec

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!