Abotec Detachering voor poolmanagement in E&I

Detacheringsbureau voor E&I-techniek

Abotec detacheert personeel in de elektrotechniek en installatietechniek (e&i). Sinds jaar en dag zijn we gespecialiseerd in poolmanagement voor e&i. We weten dus wat er speelt in uw branche en begrijpen precies hoe belangrijk een goede vakman (of vakvrouw) voor u is. Zodoende zijn wij het verlengstuk voor installateurs en elektrotechnische bedrijven.

Wij detacheren onze eigen monteurs

Abotec heeft zelf technische professionals in dienst die u kunt inlenen. Dat was oorspronkelijk ook het uitgangspunt: met een hecht team van vaste krachten onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. En dat werkt! Wij detacheren al ruim 15 jaar in een groot deel van Nederland onder meer elektromonteurs, installatiemonteurs, onderhoudsmonteurs en andere technici.

Ik zoek een vakman

De beste kandidaat inlenen

Onze monteurs kiezen bewust voor detachering. Zij werken graag voor meerdere opdrachtgevers en doen dat onder dezelfde voorwaarden als de installatiebranche. Onze technici zijn VCA-gecertificeerd, beschikken over eigen Persoonlijke Beschermende Middelen (PBM) en het benodigde gereedschap. Wij weten precies wat we aan hen hebben en zorgen voor een perfecte match.

Uitzendwerk en werving

Als specialist in flexwerk voor diverse branches doet Abotec meer dan personeel uitlenen. Heeft u snel een paar extra handen nodig, dan hebben wij de uitzendkracht voor u. En wilt u personeel aannemen, dan zijn wij dé partij om het hele traject van werving en selectie aan uit te besteden.
Abotec Uitzendbureau
Abotec Werving & Selectie

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!