Het is juni, de eindexamens zijn achter de rug en uw buurmeisje of uw neefje vraagt of zij of hij eventueel tijdens de vakantie bij u aan het werk kan gaan. Natuurlijk wilt u daaraan meewerken. U heeft in uw jeugd immers ook aan vakantiewerk gedaan. En wat was dat toch een leuke manier om geld te verdienen voor een mooie vakantie.

Maar hoe kunt u vakantiewerk nu goed regelen? Waaraan moet u denken? En hoe kunt u de loonadministratie het beste regelen? Allerlei vragen waarover u eigenlijk liever niet na wit denken. En dat begrijpen wij bij Abotec. Maar het inhuren van vakantiewerkers hoeft niet ingewikkeld te zijn! Als u een medewerker voor bepaalde tijd in dienst wil nemen, kunt u namelijk gebruik maken van onze payrolling service.

Waarom payroll voor u interessant is?

Payroll is interessant wanneer u mensen voor een korte periode in dienst wilt nemen Als ondernemer heeft u met payroll het gemak van een 24/7 externe afdeling personeelszaken, meer flexibiliteit in uw contracten, zijn uw risico’s voor ziekte en ontslag zeer beperkt en tot slot kunt u financieel voordeel behalen door efficiënter in te kopen met payroll.

Neem contact op met Abotec